Procountorin uudet ominaisuudet versiossa 54.0

Procountorin versio 54.0 julkaistaan lauantaina 21.8.2021.
 

YLEISTÄ

Elokuun versiopäivityksessä tuomme Procountoriin paljon toivotun uuden ominaisuuden, ajantasasaldon, joka mahdollistaa reaaliaikaisen pankkitilin saldon tarkastelun Procountorissa. Lisäksi tuomme päivityksessä käytettävyysparannuksia ja uuden tarkisteen olemassa olevan käyttäjän lisäämiseen Procountor-ympäristöön. 

 
 1. Ajantasasaldo
 2. Käyttäjien hallinta
 3. Käytettävyysparannukset

finago-tulppaani


AJANTASASALDO

Elokuun versiopäivityksessä tuomme Procountoriin ajantasasaldon, joka mahdollistaa pankkitilien reaaliaikaisten saldotietojen tarkastelun suoraan Procountorissa. Toiminnallisuus on aktiivinen käyttäjille, joilla on riittävät käyttöoikeudet Tiliotteisiin ja viitemaksuihin. Ohjeet Ajantasasaldon käyttöönotosta ja sen ominaisuuksista löytyvät Procountorin ohjekirjasta.
 
Ajantasasaldon käyttöönotto vaatii Procountorissa tehtävien asetusten lisäksi mahdollisia sopimuspäivityksiä pankin kanssa ja suosittelemmekin käyttöönoton yhteydessä varmistamaan asian omalta pankilta. Ajantasaiset pankkiyhteysvaltuutuslomakkeet löytyvät Procountorin ohjekirjasta.
 
Ajantasasaldo-näkymä löytyy Procountorista valitsemalla Maksut > AjantasasaldoAjantasasaldo-näkymän lisäksi pankkitilien saldotiedot ovat nähtävillä Tiliotteet ja viitemaksut -näkymällä sekä maksunäkymillä.
 
 
Ajantasasaldon käyttöön ottaminen edellyttää seuraavia asioita:
 • Pankkitili on jossain seuraavista suomalaisista pankeista:
  • Nordea
  • Danske Bank
  • Osuuspankki
  • Handelsbanken
  • S-Pankki
  • Ålandsbanken
  • DNB
 • Pankkitilin valuutta on euro.
 • Pankkitilille on annettu WS-asiakasnumero.
 
Veloitamme pankkitilin reaaliaikaisen saldon kyselystä 0,20€/krt. Lisäksi on hyvä huomioida, että pankit veloittavat
saldotietojen noutamisesta omien hinnastojensa mukaisesti.

KÄYTTÄJIEN HALLINTA

Elokuun versiojulkaisussa tuomme uuden tarkisteen olemassa olevan käyttäjän lisäämiseen Procountor-ympäristöön. Jatkossa olemassa olevan käyttäjän lisääminen Käyttäjät ja käyttöoikeudet -näkymällä vaatii käyttäjätunnuksen lisäksi käyttäjän sähköpostiosoitteen lisäämistä. Käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen täytyy täsmätä käyttäjän Omat tiedot ja asetukset -näkymällä. Tarkiste on lisätty minimoimaan riski siitä, että Procountor-ympäristöön lisätään vahingossa väärä käyttäjä. 


KÄYTETTÄVYYSPARANNUKSET

Procountorin kirjautumissivu

Julkaisemme version 54.0 myötä parannuksia Procountorin kirjautumissivulle. Kirjautumissivulle on päivitetty uudet virheilmoitukset ja niiden sijaintia on muutettu loogisemmaksi. Lisäksi virhetilanteessa kentissä on nähtävillä virhetilannetta kuvaavat ikonit. Kirjautumisongelmien ohjesivulle vievät linkit on sijoiteltu sivulle uudelleen ja kirjautumisongelmista yleisin "En muista salasanaani" on eroteltu omaksi linkikseen, jonka avulla käyttäjät pääsevät itse resetoimaan salasanansa ongelmatilanteessa. 

Työnantajan erillisilmoitus

Työnantajan erillisilmoituksen maksupäivä, eräpäivä ja kirjanpitopäivä on jatkossa oletusarvoisesti aina kuukauden 12. päivä riippumatta siitä, osuuko päivä viikonlopulle, tai arkipyhälle.