Vinkkaa kaverille Procountorista -ehdot

  1. Järjestäjä

Accountor Finago Oy (jäljempänä "järjestäjä”, Keilaniementie 1, FI-02150 Espoo) 
 

  1. Osallistumiskelpoisuus

Vinkkaa kaverille Procountorista -etuun ovat oikeutettuja Procountor Taloushallinto ja Procountor Solo -tuotteiden yritysasiakkaat. Accountor Finagon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi hyödyntää etua. Etu ei ole myöskään voimassa yrityksille, joilla on kaupallinen sopimus (tilitoimistot ja muut jälleenmyyjät) Accountor Finagon kanssa.
 

3. Kampanja-aika

Vinkkaa kaverillesi Procountorista - kampanja on voimassa toistaiseksi. Järjestäjä voi lopettaa edun tarjoamisen, muuttaa edun luonnetta sekä määrää omalla päätöksellään ja ilman erillistä ilmoitusaikaa. 
 

  1. Kuinka osallistut kampanjaan

Osallistuminen tapahtuu täyttämällä lomake kampanjasivuilla, jonka jälkeen Accountor Finagon myynti on yhteydessä vinkattuun kaveriin. 

  1. Palkinnot ja ehdot

Suosittelija saa kauppaan johtaneesta vinkatusta yrityksestä 85 euron arvoisen lahjakortin. Kauppoihin johtaineista vinkeistä on mahdollista saada enintään yksi lahjakortti/kuukausi/asiakas. Vinkatulla kaverilla tulee olla olemassa oleva yritys tai yhdistys eikä vinkattu saa olla Accountor Finagon asiakas. 
 

  1. Sääntöjen hyväksyminen

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Täyttämällä vinkkauslomakkeen sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kampanjaan osallistuvaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä etu osallistuvalta taholta.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden Vinkkaa kaverillesi Procountorista -kampanjan ehtojen ja palkintojen sekä näiden sääntöjen muutoksiin.
 

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä myynti@finago.com